Disintegration komt 16 juni uit

Private Division en V1 Interactive hebben aangekondigd dat Disintegration op 16 juni digitaal wordt uitgebracht voor €49,99 op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De planeet is weer eens compleet naar de kloten. De mensheid heeft een proces ontwikkeld om te overleven. Dit proces wordt integratie genoemd en hierbij wordt een menselijk brein overgezet naar een robotwapen. In de chaos die volgt weet een agressieve, militaristisch legioen - de Rayonne - de macht te grijpen. Ze dwingen de rest van de mensheid om het voorheen optionele integratieproces te doorlopen zodat ze hun macht kunnen versterken. Spelers besturen Romer Shoal, een Gravcycle-piloot die een kleine groep outlaws aanvoert om verzet te bieden tegen het Rayonne-leger.

Disintegration is de eerste titel van de dertig koppige, onafhankelijke studio opgericht door Marcus Lehto, één van de makers van Halo. Spelers die de game vooruitbestellen ontvangen cosmetische digitale content voor de multiplayer, waaronder een unieke Lost Ronin Midnight-crewskin, een Flex-emote, een Disintegration Medal Gravcycle-hanger en een platform-exclusieve geanimeerde spelers-banner.