Cannibal Cuisine komt 20 mei uit

De Belgische studio Rocket Vulture brengt Cannibal Cuisine 20 mei op Nintendo Switch en pc via Steam uit. Vandaag start ook een open bèta die spelers via Steam kunnen spelen.

In Cannibal Cuisine staat de speler meer te wachten dan hongerige klanten en het verzamelen en bereiden van gerechten. Vecht met toeristen en offer ze aan de goden, probeer de vallen in alle levels te mijden en gebruik voodookrachten om te genezen, te koken of te vechten. Elke speler kiest een voodookracht: kook sneller als vuurspuwer, versuf toeristen en meer. Om drie sterren te verdienen is goede samenwerking en coördinatie vereist, want in latere levels komen spelers voor hete vuren te staan. Er zijn 24 levels voor 1 tot 4 spelers en er is een competitieve modus voor ‘cook-offs’. Dit alles is zowel lokaal als online te spelen

Net voor de lancering is een open bèta beschikbaar gemaakt om feedback te verzamelen en de game te stress testen. Iedereen kan hieraan mee doen, door de bèta te downloaden via de demofunctie op Steam.