FOK! Wat een weer: nog even lente

Vandaag is het zonnig, al is er vooral vanmiddag ook vrij veel hoge bewolking aanwezig. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het Waddengebied tot ca. 23°C landinwaarts. De wind blijft zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen. In de avond wordt de wind overal noord tot noordoost.

In de nacht naar zaterdag is het droog en is er slechts wat sluierbewolking. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het noorden tot 11°C in het zuiden. De noord- tot noordoostenwind is zwak, langs de kust en op het IJsselmeer soms matig.

Zaterdag overdag is het droog en schijnt de zon volop. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 18°C op de Wadden tot lokaal 26°C in het zuidoosten. De noordoostenwind is overwegend matig, tegen de avond draait de wind naar noord.

Zondag overgang naar een vrij koel weertype met eerst kans op regen of een bui. Vanaf woensdag opnieuw warmer.(Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Een autosloperij in de lente, geeft wel een mooie trieste sfeer  (Foto: Charged)
Een autosloperij in de lente, geeft wel een mooie trieste sfeer (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.