Forza Street beschikbaar op iOS en Android

Microsoft laat wetend dat Forza Street is nu beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. In deze mobiele versie speel je races van 1 minuut.

Forza Street speelt zich af in de wereld van straatraces, vol interessante personages, mysterieuze gebeurtenissen en intrige. Verken de verhalende campagne, de wekelijkse spotlightevents en de tijdelijke thema-events van de game. En bij alles wat je doet, kun je natuurlijk nieuwe auto's verdienen voor je verzameling. Wil je een nog grotere uitdaging? Doe dan mee aan de wekelijkse Rivalen-events en neem het met de auto's uit je verzameling op tegen andere communityleden in asynchrone uitdagingen voor het klassement.

Als je Forza Street voor 5 juni 2020 speelt, ontvang je ook nog eens een 2017 Ford GT, plus ingame credits en goud waarmee je nog meer nieuwe auto's kunt toevoegen aan je collectie. En als je de game downloadt bij Samsung Galaxy Store, zijn er twee extra cadeaus: Ga naar Galaxy Store, download de game naar je Samsung-apparaat en ontvang de 2015 Ford Mustang GT met een speciale Galaxy-lak. Spelers met een toestel uit de nieuwe Galaxy S20-lijn, ontvangen ook de 2015 Chevrolet Corvette Z06 met een speciale Galaxy-lak, plus ingame credits en goud.

Je kunt Forza Street bovendien op meerdere apparaten spelen want de game biedt ondersteuning voor Xbox Live. Dan kun je niet alleen Xbox-achievements ontgrendelen, maar ook je spelvoortgang overdragen naar Windows-, iOS- en Android-apparaten.