FOK! Wat een weer: weerbericht nieuwe stijl

Hallo!

Weerbericht voor vandaag in één zin: zonnig, droog en ietsje warmer dan gisteren + weinig wind.

Zooooooo. Dan gaan we ons nu concentreren op wat leuke dingen die ik zoal beleefd heb in mijn 39-jarig bestaan. Wat vond ik vroeger leuk om op tv te kijken? Ik ben een groot liefhebber van natuurdocumentaires. Je hebt natuurlijk Sir David Attenborough. Die loopt inmiddels tegen de 90, maar is nog steeds erg actief. Zijn stem en kennis vind ik echt geweldig. Ik kan er uren naar kijken.

Toch is er iemand die voor mij een echte held is. Hij is er helaas niet meer, maar mijn vader, moeder en ik keken net als miljoenen mensen over de hele wereld naar hem. Steve Irwin. Zijn enthousiasme is en blijft echt fantastisch. Ik heb er veel herinneringen aan, ook omdat mijn moeder er ook niet meer is. Ik kan me herinneren dat je 's morgens op Animal Planet altijd rond 07.30 Croc Files had, een zijsprong van de gewone documentaires. Samen met zijn vrouw en hond Sue gingen ze altijd op avontuur.

Zijn kennis en ervaring, maar vooral zijn vrolijke enthousiasme vond en vind ik echt fantastisch. De meningen over hem zijn hier en daar wel verdeeld en nu vraag ik me af: wat vonden jullie van Steve Irwin? Ik kijk het nog regelmatig terug. 

Hieronder plaats ik één van zijn fragmenten. Hopelijk vinden/vonden jullie hem net zo leuk als ik.

Binnenkort wat leuke muziek!

Maling aan het weer mensen, dat blijft toch hetzelfde!   (Alleen flink frisser vanaf zondag, maar nauwelijks neerslag)

Meer weer op FOK!

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.