Chick drinkt sperma tegen corona

Tracy Kiss uit het Engelse Aylesbury denkt een bijzondere manier te hebben gevonden om het coronavirus tegen te gaan. De 32-jarige chick drinkt namelijk dagelijks het sperma van haar vriend.

De dame in kwestie is een rondborstige personal trainer en nog altijd kerngezond. Nu zou je denken dat haar atletische figuur het coronavirus helpt tegengaan, maar volgens Kiss heeft haar gezondheid een heel andere oorzaak.

De slanke brunette drinkt namelijk dagelijks een smoothie die het sperma van haar vriend bevat. Volgens haar helpt het zaad haar om haar immuunsysteem enorm te versterken.

Helaas is er geen enkel medisch bewijs gevonden dat sperma helpt om ziekten te voorkomen, laat staan corona. Desondanks is Kiss er heilig van overtuigd dat het kwakje je immuun maakt. Sterker nog, ze roept anderen op zelf ook sperma te gaan slikken.

Overigens is de tweevoudige moeder overtuigd veganist. Maar volgens haar is het drinken van sperma te vergelijken met borstvoeding, dus is het volledig toegestaan volgens het veganisme.


Sperma slikken, dat zouden meer vrouwen moeten doen!