Eerste details van Apex Legends Season 5 - Fortune's Favor

Respawn Entertainment heeft bekendgemaakt wat er op de planning staat voor Apex Legends in Season 5 - Fortune’s Favor, dat op dinsdag 12 mei wordt uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

In de bijbehorende trailer zien we het verhaal achter de nieuwe Legend Loba. Als de dief Loba erachter komt dat haar aartsvijand Revenant meedoet aan de Apex Games, verandert haar leven in een wraakmissie, gedreven door het verlies van haar ouders en haar behoefte om geheimen binnen de arena te onthullen.

In Season 5 - Fortune’s Favor is de nieuwe spelmodus Quests te vinden, waarin spelers elk seizoen op schatten kunnen jagen. Mensen die de quest voltooien, krijgen rewards. Met de start van Season 5 komt ook Ranked Leagues Series 4. Spelers kunnen opnieuw uitkijken naar een tweedelig seizoen: de Series begint in Kings Canyon alvorens in juni terug te keren naar World’s Edge. Ranked Leagues Series 4 legt de nadruk op het belonen van competitieve spelers voor de tijd die ze investeren in Apex Legends.