Vechten op Scarif in Star Wars Battlefront 2

EA en Dice geven ons de details over wat er vandaag naar Star Wars Battlefront II komt in de content-update genaamd The Battle on Scarif. We keren terug naar het tropische slagveld geïnspireerd door Rogue One: A Star Wars Story. Deze update is de laatste voor Star Wars Battlefront II, waarna alle films van Star Wars gebruikt zijn om content te maken.

Age of Rebellion komt naar de Supremacy- en Instant Action-modus, waarbij de gevechten plaatsvinden op Hoth, Tatooine, Yavin 4, Death Star II en de tropische wereld van Scarif. Gezien het enorme verschil in militaire kracht tussen de rebellen en het rijk en het feit dat de Death Star II en Scarif zich niet lenen om gebruik te maken van grote ruimteschepen, zullen de veldslagen in Age of Rebellion uitsluitend op de hele grond worden uitgevochten. In ruil daarvoor kun je wel starfighters besturen op een selectie van de locaties van Age of Rebellion Supremacy.

De locaties Scarif en Crait worden beide toegevoegd aan de spelmodi Heroes en Villains en in Co-Op worden de MC85 Star Cruiser, First Order Star Destroyer en Scarif toegevoegd. Je kunt nu ook offline spelen in je eentje. In plaats van online samen te werken met andere spelers, kun je met en tegen AI spelen op alle Co-Op-compatibele locaties. Deze nieuwe manier van spelen is een optie in Instant Action. Daarnaast komen er meer appearances en speciale rewards om je personage te customizen.

Star Wars Battlefront II is uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.