FOK! Wat een weer: het is weer voorbij...

Vanochtend schijnt de zon aanvankelijk nog plaatselijk in het oosten, maar geleidelijk raakt het bewolkt. Elders komt al meer bewolking voor en in het westen, midden en noorden kan het van het tijd tot tijd regenen. In het zuidoosten is het in de ochtend nog droog, maar in de middag trekken hier enkele buien over. Onweer is daarbij niet uitgesloten. In de avond wordt het van het zuidwesten uit geleidelijk droger, hoewel in het noordwesten nog wat lichte regen kan vallen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het noordwestelijk kustgebied tot 18°C in het uiterste (zuid)oosten. De wind is noordoost en matig, aan de kust en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

In de nacht naar woensdag is het nog steeds bewolkt en valt er lokaal nog regen. De minimumtemperatuur komt uit op een graad 8. De wind is zwak tot matig en overwegend noordoostelijk, in het zuidoosten is de wind zuidwestelijk.

Morgen overdag begint bewolkt en het regent af en toe. In de loop van de dag breekt de bewolking met name in het westen en zuiden en wordt het overwegend droog. In de avond gaat het van het zuidwesten uit opnieuw regenen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het noorden tot 16°C in het zuiden. De wind wordt westelijk en is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Landgraaf in de zon (Foto: Charged)
Een mooie foto uit de omgeving van Landgraaf. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.