Vrouw lag vermoedelijk langere tijd dood in huis

In een woning aan de Gratamastraat in Rotterdam-Alexander is donderdagmiddag een overleden vrouw aangetroffen. Het onderzoek naar de identiteit is nog gaande, maar vermoedelijk betreft het de bewoonster en is ze niet recent overleden. Meerdere rechercheurs onderzoeken de zaak.

Sinds 19 maart van dit jaar stond de vrouw als vermist bekend bij de politie. Onderzoek naar haar verblijfplaats leidde naar de woning aan de Gratamastraat waar het lichaam werd gevonden. Forensisch experts stelden sporen veilig in de woning en brachten de situatie nauwkeurig in kaart, terwijl agenten een buurtonderzoek startten. De nabestaanden zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Een team van rechercheurs buigt zich over de zaak. Dat is in volle gang en moet meer duidelijkheid geven over onder andere de identiteit van de vrouw, over hoe lang ze in de woning lag en onder welke omstandigheden ze om het leven is gekomen. Mensen met informatie worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. 

Politie in de Gratamastraat (afbeelding: Politie)
Politie in de Gratamastraat (afbeelding: Politie)