The Mandalorian seizoen 3 is in ontwikkeling voor Disney+

Hoewel de release van The Mandalorian seizoen 2 nog enkele maanden op zich laat wachten, heeft entertainmentwebsite Variety alvast goed nieuws voor fans van de serie. Volgens bronnen van de website is de pre-productie van het derde seizoen in volle vaart.

Bronnen dichtbij de productie van de show laten weten dat bedenker Jon Favreau 'al enige tijd schrijft aan seizoen 3'. Daarnaast is de art department onder leiding van Lucasfilm-onderdirecteur Doug Chiang 'sinds een paar weken' concepten aan het ontwerpen. "We zijn net begonnen met de pre-productie en bekijken nu de toekomstige avonturen voor de Mandalorian in seizoen 3", zo onthulde een van de bronnen.

Een andere bron met kennis over de huidige situatie bevestigde verder dat de production design department op 20 april van dit jaar al is begonnen met de werkzaamheden. Dit omdat zij 'enorm veel voorbereidingstijd nodig hebben' en dat dat de reden is dat 'de eerste werkzaamheden voor het seizoen nu al van start zijn gegaan'.

Een kleine maand geleden is de productie van The Mandalorian seizoen 2 afgerond. Hiermee is de show een van de gelukkigen in de showbusiness waarbij de productie nog afgerond kon worden. Naar verwachting is seizoen 2 in oktober 2020 op Disney+ te bewonderen.

Trailer The Mandalorian seizoen 1