FOK! Wat een weer: zonnig met matige wind

Vandaag is het zonnig. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot lokaal 23°C in het zuiden. De oostelijke wind is overwegend matig, boven het IJsselmeer en in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig. In de loop van de avond neemt de wind af.

Komende nacht verloopt onbewolkt. De minimumtemperatuur varieert van 5°C in het noordoosten tot 10°C langs de zuidwestkust. De oost- tot noordoostenwind is zwak tot matig, in de kustgebieden en op het IJsselmeer mogelijk af en toe vrij krachtig.

Donderdag overdag is het opnieuw zonnig. Pas later in de middag en in de avond drijft er van het noordwesten uit af en toe sluierbewolking over. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Wadden tot 24°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit overwegend oostelijke richtingen. In de middag steekt er in de kustgebieden een noordelijke wind op, in de avond draait de wind overal naar noord. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Mooie lucht in noord-Holland (Foto: FOK!)
Mooie lucht in Noord Holland (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.