FOK! Wat een weer: gevoelig kouder

Vandaag stroomt met een noordenwind aanzienlijk koudere lucht over het land uit. Er zijn wolkenvelden en af en toe is de zon te zien. Vanochtend valt er in het zuiden nog af en toe wat regen. Verder blijft het op de meeste plaatsen droog. De maxima lopen uiteen van 7°C in het noorden tot 11°C in het zuiden. Er staat een matige noordelijke wind, aan zee is de wind krachtig, mogelijk hard.

Komende nacht zijn er wolkenvelden en vooral in het noorden kan er een enkele bui voorkomen. Minima lopen uiteen van een graad of 6 aan de kust tot tegen het vriespunt landinwaarts. Er staat een zwakke, aan zee matige noordenwind.

Dinsdag overdag zet dit weerbeeld door. Af en toe is de zon te zien en het blijft op de meeste plaatsen droog. De temperatuur loopt uiteen van een graad of 8 in het noorden tot 11°C à 12°C in het zuiden. De noord- tot noordoostenwind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Van Michaël kregen we deze foto nabij Linschoten doorgestuurd (Foto: Michaël)
Van Michaël kregen we deze foto nabij Linschoten doorgestuurd (Foto: Michaël)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.