'Filmstudio heeft Orlando Bloom als Joe 'Tiger King' Exotic op het oog'

De documentaireserie Tiger King: Murder, Mayhem And Madness die recent op Netflix is verschenen is door 20th Century Fox opgepikt. De studio heeft niemand minder dan Orlando Bloom in het vizier om de excentrieke Joe Exotic in een film te spelen, zo zegt een insider van The Sun.

Volgens de insider staat de studio te trappelen om de bizarre documentaire naar het witte doek te brengen. "Hoewel het filmen op dit moment niet mogelijk is, zijn filmstudio's druk bezig met het verkennen van mogelijkheden om na dit alles zo snel mogelijk te beginnen. Ze denken dat Tiger King een perfect verhaal is." De insider geeft aan dat de film zich meer kan richten op details die niet in de Netflixdocumentaire te zien waren. "Hoewel gesprekken over een film net zijn begonnen maar men denkt dat het idee zeker potentie heeft. Zeker met een acteur als Orlando Bloom; de studio denkt dat hij Joe fantastisch neer kan zetten."

Of Joe Exotic het eens is met de castingkeuze valt te betwijfelen. Tiger King-regisseurs Eric Goode en Rebecca Chaikin zeggen recent met Joe te hebben gesproken, die nu een gevangenisstraf van 22 jaar moet uitzitten. Volgens hem ziet hij Brad Pitt als hem tussen de tijgers staan. Joe's ex-man John Finlay heeft er andere ideeën bij: "Het moet Shia LaBeouf of Channing Tatum worden."

De film is niet de eerste spin-off van de Netflixshow. Er wordt op dit moment gewerkt aan een televisieserie die zich richt op Joe zijn nemesis en dierenrechtenactiviste Carole Baskin. Zij wordt gespeeld door Kate McKinnon, die in 2016 in de remake/reboot van Ghostbusters was te zien.

Tiger King
Filmstudio heeft Orlando Bloom als Joe 'Tiger King' Exotic op het oog