Linda de Mol: "Ik heb alles gescrubd, onthaard en geschrobd"

Het is voor ons allemaal geen makkelijke tijd en ook voor Linda de Mol is het even zoeken dezer dagen. Maar gelukkig heeft de presentatrice wel wat bezigheden gevonden om haar dagen door te komen.

"Ik ben al van de poets, maar nu helemaal", zo vertelde De Mol woensdag in Ladies Night. Een huishoudster heeft de TV-ster schijnbaar niet meer nodig. "Ik heb laatst voor het eerst in tijden een hele verdieping gestofzuigd. Dat is een hele work-out. De transpiratie liep in stralen van me af. Ik heb natuurlijk een groot huis, wat ook wel fijn is omdat je een beetje de ruimte hebt om elkaar af en toe eventjes te ontwijken. Maar ik ben heel erg smetvrezerig momenteel."

"Ik ben gewend om eigenlijk altijd wel ergens mee bezig te zijn. Ik heb dat eerst ook vertaald naar mijn thuissituatie. Dus ik heb eerst alles gescrubd, onthaard en geschrobd. Ik heb inmiddels m’n kast helemaal op kleur hangen. Ik heb zelf granola gemaakt: ik heb nu genoeg tot 2021. Ik heb 16 liter pompoensoep gemaakt, dat ligt in de vriezer. En nu begint langzaam het moment te komen van… wat nu?" Aldus De Mol, zo lezen we op de site van Shownieuws.

Gelukkig heeft Linda ook nog wat werk te doen naast het ontharen. "Ik zit elke dag nog met mensen te bellen en te mailen maar ja, meer dan twee uurtjes per dag is het niet."