Hennepgeur leidt naar professionele verborgen ruimte

De politie hield vrijdagmiddag twee Tilburgers (22 en 23) aan. In een professioneel verborgen ruimte in hun auto vonden agenten verschillende soorten drugs en honderden euro’s contant geld.

Agenten rijden vrijdag 27 maart over de Besterdring. Daar geven ze de bestuurder van een personenauto een stopteken. Tijdens de routinecontrole wordt een hennepgeur geconstateerd. Een van de agenten controleert hierop het voertuig en stuit op een verborgen ruimte. Bij het openen vindt de politie een flink aantal gripzakjes gevuld met zowel harddrugs als softdrugs. Ook ligt er in de ruimte een aanzienlijk bedrag aan contant geld. De auto, de verdovende middelen en het contante geld zijn in beslag genomen. De twee verdachten zijn overgebracht naar het cellencomplex. De recherche stelt een nader onderzoek in.

Verborgen ruimtes
Specialisten van de politie ontdekken steeds vaker verborgen ruimtes in voertuigen. Deze ruimtes treffen agenten vooral aan in de voertuigen van personen met een criminele achtergrond. Zo’n verborgen ruimte wordt vaak gebruikt om illegale goederen te vervoeren. In een groot deel van de ruimtes ligt dan ook vaak cash geld, drugs of een wapen.

Heeft u het vermoeden dat er criminele activiteiten plaatsvinden in of vanuit een auto? Bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.