FOK! Wat een weer: gaaaaaaaaap!!!!

Hallo!  

Ik heb helemaal geen zin om weerberichten te maken. Wat moet ik nou vertellen? Ik weet het echt niet. Het is dagenlang hetzelfde en veel verandering zit er niet direct aan te komen.

Ik weet het, ik ben geen professionele weerman die dag in dag uit de weerkaarten bestudeert. Als het me niet aanstaat verlies ik heel snel mijn interesse in het weer. En dat is nu het geval. Ik houd me momenteel totaal niet bezig met weerkaarten etc. Ik kijk 1x per dag even op het KNMI, en dan weet ik al voldoende en dat is voorlopig dus niet bepaald motiverend.

Ik kan wel wat gaan vertellen over Europa, maar ook dat heeft momenteel geen enkele zin. Dus wat boeit het nu allemaal nog.

Ja, het is zonnig en fris. En dat is het morgen en donderdag ook. Het enige verschil komend weekend is, is dat er dan meer bewolking is, maar neerslag wordt nauwelijks verwacht.

Nu heb ik al meer verteld dan ik zou willen.  

Ik geef wel eerlijk toe dat ik eigenlijk niet mag klagen na al die regens en wind van de voorgaande maanden. Maar ja, aard van het beestje he?

Dus wat mij betreft: Als jullie een goed weerbericht willen, er zijn genoeg kanalen beschikbaar of er zijn de journaals met een weerbericht.  

Ik neem de reacties voor lief, maar dat verandert niets aan de zaak.  

Vaarwel!  

Meer weer op FOK!

Buiten bij het meer (Foto: Interpretatie)
De zoveelste zonnige dag. (Foto: Interpretatie met een hoofdletter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.