FOK! Wat een weer: zon, maar ongehoorzame mensen

Welkom!

Ook vandaag is het zonnig en droog, en daarmee is alles wel verteld.

Nou vooruit, ik zag gisteren een depressie boven Spanje hangen. Daar vielen dan ook een aantal flinke regen- en onweersbuien. Ook in Griekenland was het niet pluis met veel regen. De buien waren eigenlijk niet eens zo gek ver weg. In het midden van Frankrijk vielen er ook een paar. Hier hebben we natuurlijk allemaal geen ene reet aan, gezien we nergens naar toe mogen, maar ik moet toch iets vertellen.  

Helaas heeft een groot deel van Europa te maken met koude lucht uit het noorden tot oosten. Ik prijs me echt gelukkig dat het nu geen januari is zeg, me dunkt wat een ellendige kou we dan gehad zouden hebben. Brrrrrrrrrrrrrrrr.

Verder moeten de mensen gewoon gehoorzaam zijn, en niet allemaal eigenwijs naar het strand of bos toe gaan. Anders moet het hele land maar op slot. Ik ben daar een voorstander van. Gelukkig zitten wij vrijwel allemaal op onze zolderkamer.

Verder is er niks bijzonders te melden. 

Tot van de week maar weer.  

Meer weer op FOK!

Zaandam deel 2 (Foto: Charged)
De Zaan nabij en in Zaandam. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.