Politie zoekt getuigen van ramkraak juwelier Lucardi

Bij juwelier Lucardi op de Van Mandersloostraat in Alphen aan den Rijn is op zaterdag 21 maart omstreeks 01.30 uur ingebroken. Een auto, met daarin meerdere personen, ramde tegen de ingang van het pand. De personen zijn in het pand geweest en hebben mogelijk goederen meegenomen. De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van dit incident.

Agenten ontvingen vannacht een melding dat er een ramkraak was gepleegd bij de juwelier. Ter plaatse zagen zij dat men met grof geweld de winkel was binnengekomen. Uit onderzoek is gebleken dat de daders rond 01:30 uur met een auto door de rolluik van het pand reden. Met onbekende buit zijn zij weggereden over Toussaintstraat, de Van Lennepstraat op in de richting van de Sportlaan te Alphen aan den Rijn. De politie zocht direct in de omgeving naar de mogelijke daders, maar helaas trof zij niemand aan.

De politie vraagt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Mensen kunnen ook een tip achterlaten op het tipformulier. 

Afbeelding: Politie
Afbeelding: Politie