Vissen vangen in Cities: Skylines - Sunset Harbor

Gisteren heeft Colossal Order bekend gemaakt dat er een nieuwe uitbreiding voor Cities: Skylines aan zal meren volgende week, Sunset Harbor. In de uitbreiding wordt onder andere gefocust op visserij als een nieuwe vorm van industrie en nieuwe transportmogelijkheden voor je bewoners.

De visserij laat je onder andere kwekerijen en vissersboten bouwen voor je stad, inclusief vier nieuwe industrial policies om dit efficienter te maken. Voor openbaar vervoer is er de intercity bus service die bewoners over de snelweg kan vervoeren en de milieuvriendelijke trolleybus, die gebruik maakt van stroomkabels boven de weg. Ook kun je met de metro zowel bovengronds als ondergronds gaan bouwen. Ook kun je straks naast land en zee ook de lucht in met onder andere helikoptervervoer voor je bewoners, en de vliegclub die het entertainment en de aantrekkelijkheid van je stad verhoogt.

Als laatste zijn er ook nog vijf nieuwe maps in allerlei klimaten, nieuwe opties voor gezondheidszorg en waterzuivering, en transporthubs waarmee je verschillende vormen van vervoer kan combineren.

Sunset Harbor komt volgende week op 26 maart uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.