Creatief met Corona: FOK! mee in COR!

Nu we voorlopig massaal thuiszitten met z'n allen is er tijd genoeg om te FOK!ken en elkaar tips te geven hoe de verplichte quarantaine uit te zitten zonder al te veel moeite. Coronavakantie klinkt misschien leuk, maar wekenlang binnenzitten is zeker met (jonge) kinderen best een opgave. In OUD staat een handig topic voor thuisblijftips voor deze ouders.

Verder kun je in ons Corona-forum meeposten over hamsteren, terecht voor gerelateerde filmtips en je melden als je (denkt dat je) besmet bent. Uiteraard wordt ook het laatste nieuws op de voet gevolgd in deze topicreeks. 

Verder is dit natuurlijk wel bij uitstek een periode waarin je eindelijk eens aan die karweitjes toekomt die al tijden blijven liggen. Het ophangen van foto's bijvoorbeeld, of het uitzoeken van oude kleding, het weggooien van al die enkele sokken omdat de wasmachine of droger op miraculeuze wijze die andere helft heeft geconsumeerd. Of het opruimen van de boekenkast. 

Zelf ga ik vanmiddag verder met schrijven aan de Westerborkspecial, gelukkig heb ik een stuk vooruit gewandeld en kan ik wel even een paar etappes vooruit. Wat doe jij om de quarantaine te overleven?

Afbeelding ter illustratie (Foto: Pixabay)
Afbeelding ter illustratie (Foto: Pixabay)