Tijdelijke verkeerslichten bij afrit 33

In de nachten van 17 op 18 maart 2020 en van 18 op 19 maart 2020 werkt aannemer Traffic Service Nederland in opdracht van de Provincie Zeeland en Rijkswaterstaat aan het plaatsen van tijdelijke verkeerslichten op het kruispunt van afrit 33 van de A58 met de Oude Rijksweg (N289) in Kruiningen. De inzet van verkeersregelaars op dit kruispunt wordt dan beëindigd.

Tijdens spitsuren is het regelmatig druk op afrit 33. De tijdelijke verkeerslichten helpen de verkeersveiligheid en de doorstroming op de afrit van de A58 en op het kruispunt met de provinciale weg te verbeteren. De verkeerslichten blijven staan totdat er een definitieve oplossing is.

De werkzaamheden worden gecombineerd met de geplande afsluiting van de A58 voor onderhoudswerkzaamheden in de Vlaketunnel. Daardoor is geen extra afsluiting van afrit 33 nodig. Het verkeer op de Oude Rijksweg wordt langs de werkzaamheden heen geleid door verkeersregelaars.

Voor de werkzaamheden in de Vlaketunnel wordt het wegvak van de A58 tussen de aansluitingen Vierwegen en Nishoek drie nachten afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Oude Rijksweg (N289). Lees meer hierover op de website van Rijkswaterstaat.