FOK! Wat een weer: zon en vrijwel droog

De dag begint in het noordoosten en oosten met plaatselijke gladheid en in het midden met dichte mist. De gladheid verdwijnt en de mist lost op. Verder schijnt de zon geregeld, alleen in het zuidwesten en zuiden komt wat meer bewolking voor waar hier en daar wat lichte regen uit valt. Ook ontstaan enkele stapelwolken. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C. De wind is zwak tot matig uit een zuidoostelijke richting. In de loop van de dag wordt de wind zuidelijk en matig, aan de kust vrij krachtig en later op de dag in het Waddengebied mogelijk krachtig.

In de avond en nacht naar zondag is het grotendeels bewolkt. Het blijft overwegend droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De zuidelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig en in het Waddengebied krachtig.

Zondag overdag is het overwegend bewolkt en droog. De maximumtemperatuur varieert van 11°C aan de kust tot lokaal 15°C in het zuidoosten. De zuidelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Winterstorm666 was een paar weken geleden in Oostenrijk en stuurde ons wat foto's.
Winterstorm666 was een paar weken geleden in Oostenrijk en stuurde ons wat foto's.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.