Man opgepakt na bedreiging en zware mishandeling

Dinsdagmiddag hielden agenten in de Gravestraat in Vlissingen een verdachte aan voor het plegen van een zware mishandeling en bedreiging met een mes. Omstreeks 16.05 uur meldde een getuige dat er een vechtpartij gaande was in de Gravestraat in Vlissingen. Agenten gingen direct ter plaats, want er werd in de melding over gesproken dat er ook een mes in het spel zou zijn.

In de Gravestraat troffen de agenten de twee slachtoffers. Een van de mannen (44, afkomstig uit Vlissingen) bleek gewond te zijn geraakt als gevolg van de vechtpartij, de ander (27, afkomstig uit Vlissingen) was bedreigd met een mes. Beide mannen vertelden de agenten wie de dader was.

Mes in beslag genomen
Even later kwam de man die beide slachtoffers hadden genoemd naar buiten. Hij is door de agenten aangehouden als verdachte van mishandeling en bedreiging. De man (47, afkomstig uit Vlissingen) is overgebracht naar een politiecellencomplex.

Daar wordt hij vandaag  gehoord over de feiten die hij zou hebben begaan. De verdachte was eveneens lichtgewond geraakt, dus voordat hij naar zijn cel werd gebracht hebben de agenten hem in het ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen. Tijdens zijn insluitingsfouillering werd bij hem een mes aangetroffen. Dat is in beslag genomen door de politie.

Aangifte
De man van 44, een van de slachtoffers, is overgebracht naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen. Hij was dusdanig onder invloed van alcohol dat hij tot nu toe nog geen aangifte heeft kunnen doen. Dat zal op een later tijdstip gebeuren. De man die zegt bedreigd te zijn door de aangehouden verdachte heeft wel aangifte gedaan. Over de aanleiding van de ruzie tussen de drie mannen is nog niets bekend.