Gratis vijfde personage toegevoegd aan Warhammer Chaosbane

Nacon en Eko Software maken bekend dat een nieuw, gratis personage voor Warhammer: Chaosbane is verschenen. De vier helden die al in de game zaten krijgen vandaag gezelschap van Keela, een dwerg-ingenieur die de Chaos bestrijdt om het Empire te redden in een nieuwe missie die ongeveer twee uur extra speeltijd toevoegt.

Keela is een dwarf engineer, oftewel een dwerg-ingenieur. De combinatie van haar skills in engineering, hydraulica, explosieven en alchemie maken haar tot een geduchte tegenstander. Tijdens fysieke gevechten kan ze veel schade veroorzaken met haar zelfontworpen oorlogshamer, terwijl ze met haar andere handwapens ook flinke schade kan aanrichten op korte en middellange afstand.

Keela voert spelers mee naar een nieuwe omgeving: de Forges. Tijdens deze verhaallijn moeten spelers de gebeurtenissen onderzoeken die plaatsvinden in de smederijen van Nuln, de hoofdstad van het Empire. De Gunnery Master van de beroemde Imperial Gunnery School heeft om hulp gevraagd: doordat een verschrikkelijke ramp het gieterijcomplex heeft getroffen, zitten de beste ingenieurs van de stad erin opgesloten. Spelers moeten inbreken in het complex om de gevangen ingenieurs te redden en de vijand te verslaan dat de Forges heeft getroffen.

Warhammer: Chaosbane is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.