Messentrekker en koptelefoondief opgepakt in Tilburg

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Tilburg hebben afgelopen nacht omstreeks 04:40 uur op het Pieter Vreedeplein een 27-jarige Tilburger aangehouden voor wapenbezit. De stapper had een uitklapbaar mes bij zich. Ook werden nog stappers aangehouden voor bedreiging en het verstoren van de openbare orde. Verder werd er nog een koptelefoondief betrapt.

Een van de horecadienders zag op het Pieter Vreedeplein een man lopen die een zilverkleurig voorwerp in zijn handen had. Bij nader onderzoek bleek het een uitklapbaar mes te zijn, In zijn binnenzak werd ook nog een klein zakmes aangetroffen. Hij werd aangehouden.

Een 21-jarige man uit Nijmegen werd omstreeks 04.00 uur gearresteerd. Hij zou in een horecazaak een andere stapper geslagen hebben. Hij zou vervolgens gedreigd hebben iedereen dood te schieten waarbij hij zou beginnen met de beveiliger die hem vastpakte. Een eveneens 21-jarige man uit Nijmegen werd opgepakt ter zake het verstoren van de openbare orde.

Een 19-jarige Tilburger werd betrapt op het stelen van een koptelefoon uit een horecazaak. Er wordt hiervan proces-verbaal opgemaakt. De voorgaande nacht werden bij de silent disco bij dezelfde zaak ook al drie stappers hierop betrapt.