FOK! Wat een weer: woehahaha, regen en nog eens regen

Mogguh!  

Het zal u vast niet zijn ontgaan. Er valt veel regen.  

De regenliefhebbers beleven echt gouden tijden. Er zijn plaatsen die langzaamaan richting de 200 mm gaan deze maand en dat is echt zelden vertoond. De dag begon gisteren heel aardig met wat zon, maar de volgende storing stond alweer te trappelen. En voor dat we er erg in hadden regende het alweer. Opnieuw best wel weer grote hoeveelheden. Ook viel er af en toe natte sneeuw

Vandaag zitten we dan in de warme sector. Het is erg zacht met maxima van 10 tot 12 graden.

Ik heb nog een leuke verrassing: Het gaat ook weer regenen. Een koufront passeert en dan kan het weer even flink plenzen. Na de regen volgen er dan nog een aantal buien en daarbij is hagel en onweer mogelijk. En zo gaan we maar door. De wind wakkert ook weer flink aan naar hard tot stormachtig aan de kust en (vrij) krachtig in het binnenland.

Zondag: buien.

Kijken we even wat verder, dan zien we mogelijk een weersverbetering aan het einde van de week. Toch zijn zeker niet alle modellen het daarover eens. Het is nog ver weg, en ondanks mijn vrolijkheid bij dit weer denk ik dat veel mensen wel naar wat stabieler weer verlangen.

Daar komen we vast nog wel op terug. Eerst nog veel regen en wind.

Fijn weekend!  

Meer weer op FOK!

Winterstorm666 was een paar weken geleden in Oostenrijk en stuurde ons wat foto's.
Winterstorm666 was een paar weken geleden in Oostenrijk en stuurde ons wat foto's..

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.