FOK! Wat een weer: droog?

Vandaag is het wisselend bewolkt en blijft het tot de avond droog. In de loop van de middag neemt de bewolking van het westen uit toe en in de avond gaat het met name in het noord(west)en regenen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind, zuidwest tot west, is boven land matig tot vrij krachtig en aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig, in het Waddengebied soms hard.

In de nacht naar zaterdag blijft het op de meeste plaatsen bewolkt en valt er vooral in het noordwesten af en toe wat lichte regen of motregen. In het zuidoosten komen er ook opklaringen voor. De minima lopen uiteen van 8°C in het noordwesten tot 4°C in het zuidoosten, bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. In de kustgebieden is de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft, in het Waddengebied later stormachtig, 8 Bft. In de kustgebieden is er kans op zware windstoten van 75-90 km/uur.

Zaterdag overdag is het overwegend bewolkt en valt er van tijd tot tijd lichte regen of motregen. In de middag gaat het van het noorden uit harder regenen. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 10°C. De zuidwestenwind is (vrij)krachtig aan de kust hard tot stormachtig, 8 Bft met aanhoudende kans op zware windstoten. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Charged was bij de bouw van een nieuwe fietsbrug tussen Mook en Cuijk
Charged was bij de bouw van een nieuwe fietsbrug tussen Mook en Cuijk

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.