Politie onderzoekt doodsoorzaak vrouw in recreatiepark; misdrijf niet uitgesloten

In een recreatiewoning op een vakantiepark in Mierlo werd vrijdag 14 februari een dode vrouw gevonden. De recherche startte een onderzoek naar de oorzaak van haar dood. Een misdrijf kan op dit moment niet worden uitgesloten.

Bij de politie kwam afgelopen vrijdagochtend de melding binnen dat een vrouw levenloos in een recreatiewoning aan de Patrijslaan was gevonden. Het 48-jarige slachtoffer uit Eindhoven verbleef daar als gast.

De forensische recherche zocht het afgelopen weekend uitvoerig naar sporen in en om de recreatiewoning. Ook werd op het park een buurtonderzoek verricht. De politie heeft met diverse mensen gesproken en bekeken of er bewakingscamera’s waren met beeldmateriaal dat het verdere onderzoek kan helpen.

Op het lichaam van de vrouw is dinsdag 18 februari sectie verricht. Dit alles leidt vooralsnog niet tot een antwoord op de vraag of er sprake is van een misdrijf, maar met dat scenario wordt wel rekening gehouden. 

In de loop van het onderzoek kreeg de recherche zicht op twee verdachten die in het bezit waren van spullen van het slachtoffer. Zij werden afgelopen weekend aangehouden en zitten nog vast. Op dit moment wordt hun rol verder onderzocht.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook kan het tipformulier op de website worden ingevuld.