Final Fantasy XIV Online Patch 5.2 gearriveerd

De Shadowbringers-saga wordt vervolgd in Final Fantasy XIV Online, met Patch 5.2: Echoes of a Fallen Star. Deze update voor de MMO brengt nieuwe uitdagingen naar de Warriors of Light. En dat niet alleen op de First, maar ook op hun thuiswereld de Source, waar de Eorzeaanse krachten hun strijd voortzetten tegen het Garleaanse rijk.

Patch 5.2 bevat:

 • Nieuwe hoofdscenario-quests – Het verhaal van Shadowbringers krijgt een vervolg, waarbij de Warrior of Darkness en de Scions of the Seventh Dawn wachten op het moment dat de Crystal Exarch ze naar huis kan brengen.
 • Nieuwe raid: Eden’s Verse – Het tweede deel van de Eden-raid-series biedt nieuwe gevechten op de moeilijkheidsniveaus normal en het uitdagende savage. Daarnaast introduceert dit deel het personage Gaia, dat is ontworpen door de beroemde Final Fantasy-ontwikkelaar Tetsuya Nomura.
 • Nieuwe dungeon: Anamnesis Anyder – Spelers kunnen deze nieuwe uitdaging proberen te overwinnen met medespelers, of met een groep non-player-personages met behulp van het Trust-systeem.
 • New Trial: Cinder Drift – Het Ruby Weapon vertegenwoordigt de laatste ontwikkelingen in Garleaanse militaire technologie, spelers kunnen ertegen strijden op de moeilijkheidsniveaus normal en extreme.
 • Nieuwe Beast Tribe-quests – De Qitari leveren nieuwe quests die zijn gericht op de Disciples of the Land-klasses.
 • Nieuwe Chronicles of a New Era-quest “The Sorrow of Werlyt” – Ontdek het verhaal achter de nieuwe Weapon-serie, waarbij het Garleaanse rijk de patstelling met de Eorzeaanse troepen wil doorbreken door hun experimenten op hen los te laten.
 • Ocean Fishing – Deze Fisher-exclusieve content laat spelers op bepaalde tijden aan boord gaan van een schip waarmee ze op zee kunnen vissen om, op basis van de gevangen vissen, ervaring en Scrips te verdienen. Wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan, maken alle passagiers kans op een grote vangst
 • Update voor Ishgardian Restoration (Patch 5.21) – De volgende update voor deze content voor Disciples of the Hand and Land levert gatherer-specifieke content in de Diadem, high-level crafting-uitdagingen, een nieuw beoordelingssysteem, en meer.
 • Nieuwe quest-serie voor “Resistance Weapon”-uitrustingsverbeteringen “Save the Queen: Blades of Gunnhildr” (Patch 5.25) – Deze nieuwe quest-serie krijgt vanaf Patch 5.2 regelmatige updates die het spelers mogelijk maken om krachtige uitrusting te veroveren, terwijl ze meer leren over het thuisland van de Hrothgar, de Bozja Citadel.
 • In-game-aanpassingen – Spelers kunnen diverse tweaks verwachten voor Jobs, PvP-acties en New Game+, naast diverse Crafter- en Gatherer-updates.
 • Nieuwe mounts, minions, haarstijl, emote, craftrecepten, en meer.