Street Fighter V: Champions Edition en Seth zijn klaar voor de strijd

Capcom maakt bekend dat Street Fighter V: Champion Edition, de uitgebreidste versie van het vechtspel, nu verkrijgbaar is. Daarnaast maakt Capcom bekend dat Seth een nieuwe fysieke vorm heeft aangenomen en als 40e personage is toegevoegd.

Street Fighter V: Champion Edition bevat alle content (exclusief Fighting Chance-kostuums, merksamenwerkingskostuums en Capcom Pro Tour DLC) van zowel de originele uitgave als Street Fighter V: Arcade Edition. Daarbovenop bevat Champion Edition elke vechter, stage en andere content die verscheen tussen Arcade Edition en deze nieuwe versie, inclusief Seth. In totaal bevat deze editie van Street Fighter V maar liefst 40 personages, 34 stages en meer dan 200 kostuums. Nadat spelers een personage hebben gekozen, kunnen ze zich daarmee een weg knokken door diverse spelvarianten voor één of meer spelers van alle niveaus, inclusief Cinematic Story Mode, Arcade Mode, Team Battle, Ranked Match, Casual Match en meer.

Vanaf vandaag mengt Seth zich in de strijd als 40e personage van Street Fighter V; deze meester in het imiteren van moves keert in Champion Edition terug met een nieuwe fysieke vorm. Nu het biologische brein van Seth, die eerder optrad als eindbaas in Street Fighter IV, is gekoppeld aan Doll Unit Zero, gaat deze levensvorm verder met het zoeken naar nieuwe data en het installeren van moves van de sterkste vechters ter wereld. Nieuwe spelers kunnen nu met Seth aan de slag als onderdeel van Street Fighter V: Champion Edition terwijl huidige spelers Seth apart kunnen aanschaffen voor 100.000 Fight Money (de in-game valuta).

Street Fighter V: Champion Edition is fysiek en digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4 en als digitale download op Steam. Huidige bezitters van een versie van Street Fighter V, ongeacht welke editie, kunnen een digitale Upgrade Kit aanschaffen voor directe toegang tot alle content van de Champion Edition die ze nog niet bezitten.