The Division 2 gaat weer terug naar New York

Warlords of New York, de nieuwe uitbreiding voor Tom Clancy’s The Division 2, is vanaf 3 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc, Uplay+ en later in maart voor Stadia.

In Warlords of New York gaan spelers de klopjacht aan op Aaron Keener, een voormalige Division Agent die rogue is gegaan. Keener vormt samen met zijn netwerk van Rogue Agents een grote bedreiging voor de snelgroeiende wedergeboorte van de beschaving. Om Keener op te sporen, moeten spelers de open wereld van Lower Manhattan verkennen. Ontdek nieuwe zones, elk met bekende locaties zoals Two Bridges, Chinatown en Wall Street. Om bij Keener te komen, moeten spelers al zijn Rogue Agents uitschakelen. Elke Rogue Agent heeft zijn of haar eigen verhaallijn en vaardigheid, die spelers kunnen ontgrendelen door ze uit te schakelen.

Daarnaast voegt Warlords of New York de gameplayverbeteringen toe:

  • RPG-veranderingen waardoor spelers hun uitrusting beter kunnen zien en beheren.
  • Veranderingen aan het stroomlijnen van uitrusting waardoor spelers gemakkelijker hun perfecte build kunnen samenstellen.
  • Dark Zones worden opgefrist en keren terug naar een eenvoudiger Rogue-systeem.

Met de uitbreiding Warlords of New York stijgt de level cap van 30 naar 40, maar daar blijft het niet bij. De nieuwe content introduceert een oneindig progressiesysteem, het SHD-niveau en vier nieuwe vaardigheden die tijdens de game kunnen worden gebruikt. Eigenaren van de uitbreiding krijgen daarnaast toegang tot nieuwe uitrusting en wapens.

Warlords of New York introduceert ook Seizoenen. Het zijn drie maanden durend endgame events met een nieuwe vijand en netwerk om op te sporen. Deze worden regelmatig toegevoegd aan de game, elk met hun eigen verhaal en beloningen. Het eerste seizoen begint een week na de lancering van Warlords of New York. Naast de seizoensgebonden manhunt, biedt Seizoenen nieuwe in-game activiteiten, genaamd Leagues. Leagues zijn een reeks uitdagingen die spelers kunnen voltooien om beloningen te verdienen. Global events, tijdgebonden in-game activiteiten, keren ook terug, waarbij spelers worden beloond door specifieke opdrachten te voltooien. Voor spelers die graag extra beloningen verzamelen, is er ook nog de Season Pass.

Voor spelers die Tom Clancy’s The Division 2 reeds bezitten, is Warlords of New York los verkrijgbaar. Nieuwe spelers hebben de keuze uit meerdere edities met Warlords of New York inbegrepen. Om de content van Warlords of New York te kunnen spelen moeten spelers level 30 zijn en World Tier 5 hebben bereikt. Nieuwe spelers kunnen echter kiezen voor een level 30 boost om meteen de actie in te duiken.