FOK! Wat een weer: zacht, kans op een bui

In het noorden en oosten overheersen de wolkenvelden en kan er een bui vallen, elders zijn er zonnige perioden en blijft het aanvankelijk overwegend droog. In de loop van de middag neemt de bewolking van het westen uit toe en tegen het einde van de middag gaat het in het zuiden regenen. De middagtemperatuur ligt rond de 10°C en de west- tot zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig.

Komende nacht verlaat de regen het zuidoosten van het land en klaart het van het noordwesten uit af en toe op. Vooral in de noordelijke helft van het land komt er een enkele bui voor. Het koelt af naar omstreeks 4°C. De westenwind is matig, aan de kust (vrij) krachtig of hard 6 à 7 Bft.

Dinsdag overdag zijn er wolkenvelden en komen er geregeld buien voor. In de middag neemt de bewolking van het westen uit toe en gaat het met name in de zuidwestelijke helft langdurig regenen. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 6°C. De westenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig of hard 6 à 7 Bft. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

De molen bij Mill
De molen bij Mill

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.