15.000 euro voor gouden tip over vermoorde vrouw Westdorpe

Tot op de dag van vandaag hebben het Openbaar Ministerie en de politie nog geen informatie mogen ontvangen die leidt naar de identiteit van de onbekende doodgeschoten vrouw die in een weiland in Westdorpe werd gevonden op 22 juni 2019. De vrouw werd op 13 augustus anoniem begraven in Terneuzen. 

Over deze zaak zijn al verschillende berichten in de media verschenen, en er zijn inmiddels rond de 500 tips bij het onderzoeksteam binnengekomen, maar die hebben nog niet geleid tot de identiteit van de vrouw of oplossing van de zaak. Daarom looft de Hoofdofficier van Justitie een beloning van 15.000 euro uit voor de persoon die zich meldt met de 'gouden tip'. Dit is de tip die uiteindelijk zal leiden tot het achterhalen van de identiteit van de onbekende vrouw en de oplossing van het misdrijf waardoor de vrouw is komen te overlijden. Dat is dinsdagavond bekend gemaakt in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Mensen die de vrouw (denken te) herkennen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het gratis opsporingsnummer 0800-6070, 0900-8844 of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.