FOK! Wat een weer: bewolkt en nevelig

Het is bewolkt en nevelig en af en toe valt er name lokaal in het noorden wat lichte motregen. Mogelijk kan vanmiddag in het zuidoosten even de zon doorbreken. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig, rond kracht 3.

Komende nacht is het bewolkt en nevelig met op sommige plaatsen ook mist. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C. De zwakke tot matige wind komt uit zuid tot zuidoost.

Zondag begint grijs en nevelig met lokaal ook mist. In de loop van de dag zal de nevel en mist geleidelijk gaan verdwijnen, maar het blijft bewolkt. Alleen in het zuidoosten zou de zon in de middag nog even tevoorschijn kunnen komen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van ca. 5°C onder de bewolking in de noordwestelijke helft van het land tot lokaal 8°C in het zuidoosten wanneer de zon doorbreekt. De zuidelijke wind neemt geleidelijk toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, in de loop van de avond mogelijk krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

De Grevelingen met een open gat en slecht weer  (Foto: Scherpschutter)
De Grevelingen met een open gat en slecht weer (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.