Nieuwste Pokémon-film op 27 februari in premiere op Netflix

The Pokémon Company International en Netflix hebben bekendgemaakt dat Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution wereldwijd buiten Japan en Korea bij Netflix in première zal gaan.

Zoals je in de trailer kunt zien heeft Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution een nieuwe digitale animatiestijl. De film was een groot succes in Japan, waar hij afgelopen jaar tijdens zijn openingsweekend een van de films met de hoogste omzet was.

In Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution ontdekken en bewerken onderzoekers een fossiel van de Mythische Pokémon Mew. Ze creëren een schepsel dat tegen alle wetten van de natuur indruist: Mewtwo, een legendarische Pokémon die als vernietigingsmiddel moet dienen. Wanneer Mewtwo achter zijn eigen twijfelachtige oorsprong komt, begint hij echter zijn menselijke scheppers te verfoeien en zint hij op wraak. Ash, Pikachu en hun vrienden komen midden in zijn wraaktocht terecht! Kunnen onze helden de beproeving van Mewtwo het hoofd bieden nu de toekomst van de Pokémon-wereld op het spel staat? En lukt het Mewtwo een nieuwe invulling aan zijn leven te geven?