Een dief en prinses worden voorgesteld in Trials of Mana

Square Enix heeft de laatste personage-trailer uitgebracht voor Trials of Mana, het komende deel in de Mana-serie. In deze trailer worden nog twee personages voorgesteld uit de speelbare cast van zes unieke helden.

De eerste is Hawkeye, een ontspannen en charmante jongeman uit het woestijnfort van Nevarl, thuis van een gilde van nobele dieven. De tweede is Riesz, een jonge prinses uit het bergachtige koninkrijk Laurent en kapitein van de beroemde Amazon guard, met een ijzeren wil en vriendelijk hart.

Trials of Mana vertelt het verhaal van zes helden die het kwaad bestrijden in een wereld waarin de kracht van Mana is verzwakt. Spelers kunnen hun eigen avontuur vormen door zelf een groep van drie unieke personages samen te stellen en daarmee de reis van hun leven te maken en de essentie van Mana te beschermen. Trials of Mana werd oorspronkelijk in 1995 als Seiken Densetsu 3 uitgebracht in Japan en is een volledige, high-definition remake van het derde deel in de klassieke Mana-serie. De game brengt de verhaallijn en personages naar een nieuwe, moderne generatie spelers met realtime gevechten, 3D-graphics en vernieuwde gameplay.

Trials of Mana verschijnt op 24 april 2020 voor het Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam.