18-jarige neergestoken in Bovenkarspel, politie zoekt getuigen

De politie kreeg zondagavond rond 19.05 uur een melding binnen van een steekincident op de Piet van Egmondweg in Bovenkarspel. Een 18-jarige jongeman bleek hierbij een ernstige steekwond te hebben opgelopen.

Het slachtoffer, een 18-jarige jongeman uit Zwaag, bleek gestoken te zijn in zijn rug en werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft direct onderzoek ingesteld en heeft onder andere forensisch onderzoek gedaan, buurtonderzoek gehouden, meerdere mensen gesproken en ook een speurhond werd ingezet.

De recherche doet onderzoek naar de toedracht van dit steekincident en heeft inmiddels vanuit het buurtonderzoek en vanuit getuigenverklaringen begrepen dat en dat een aantal getuigen direct na het incident is vertrokken. De politie roept deze mensen dan ook op om zich te melden bij de recherche in Alkmaar, omdat zij belangrijke informatie kunnen hebben voor het onderzoek.

Getuigen kunnen contact opnemen met de recherche via 0900-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem of via het contactformulier op de website.