FOK! Wat een weer: enkele buien

Het is vandaag wisselend bewolkt met enkele buien, soms met korrelhagel. In het zuidwesten is de buienkans het kleinst. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 8. De wind komt uit westelijke richtingen en is landinwaarts matig, aan zee vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig.

In de nacht naar zondag is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien over. De minimumtemperatuur ligt tussen 5 °C aan de kust en 1°C in het oosten en zuiden en landinwaarts komt lokaal vorst aan de grond voor. De noordwestelijke wind is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig.

Zondag overdag zijn er perioden met zon en komen er nog enkele overwegend lichte buien voor. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De noordelijke wind is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Een monstergolf voor de Schouwse bollen (zandplaten voor de kust van Goeree en Schouwen) (Foto: Scherpschutter)
Een monstergolf voor de Schouwse bollen (zandplaten voor de kust van Goeree en Schouwen) (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.