PornHub aangeklaagd, want geen ondertiteling

Yaroslav Suris is doof. Yaroslav Suris houdt ook wel eens van een goede film, zoals Hot Step Aunt Babysits Disobedient Nephew, Sexy Cop Gets Witness To Talk en natuurlijk Daddy 4K -- Allison Comes To Talk About Money To Her Boys' Naughty Father, wie kent ze niet?

Deze kwaliteitsfilms bekijkt meneer Suris schijnbaar het liefst met de broek op de enkels, want ze staan op PornHub - niet dat dat uw redacteur iets zegt. Echt ervan genieten kan hij echter niet: de films zijn helaas niet ondertiteld en dat maakt het voor hem - en andere doven - moeilijk om het plot te volgen, toch wel de voornaamste reden om te kijken hoe een stieftante haar neef uitwoont.

Om hoeveel geld het gaat is helaas niet bekend en PornHub heeft ook nog niet gereageerd op de aanklacht. Het zou een belangrijke zaak kunnen worden voor de dove geile donders op deze wereld, hoewel het niet al te waarschijnlijk lijkt dat bijvoorbeeld YouPorn en xHamster - wat tot verbazing van uw redacteur niet over hamsters blijkt te gaan - hun cinematische hoogstandjes binnenkort zullen ondertitelen.