FOK! Wat een weer: het is wat het is

De dag begint nevelig en lokaal kan een mistbank voorkomen. In het zuidoosten en oosten is het overwegend bewolkt, elders is er ook ruimte voor de zon, maar kan er in de loop van de ochtend wel laaghangende bewolking ontstaan. In de loop van de avond neemt de bewolking in het westen toe en kan het daar af en toe gaan regenen of motregenen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C en de zuidwestelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vanaf de middag vrij krachtig tot krachtig, in het Waddengebied mogelijk hard, 7 Bft.

In de nacht naar woensdag is het bewolkt en valt er af en toe motregen. Het wordt op steeds meer plaatsen nevelig. De temperatuur loopt gedurende de nacht op naar 7 tot 11°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig en in het noordwestelijk kustgebied eerst mogelijk hard, 7 Bft.

Woensdag overdag blijft het bewolkt met van tijd tot tijd (mot)regen. Bovendien is het op veel plaatsen nevelig met eerst ook lokaal mist. In de loop van de avond gaat het van het westen uit harder regenen. Het wordt erg zacht met middagtemperaturen rond 11°C. Er staat een matige zuidwestelijke wind. Aan zee is de wind in de ochtend nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Klapmongeaul was in Maastricht en zag daar dit schilderachtige tafereel  (Foto: Klapmongeaul)
Klapmongeaul was in Maastricht en zag daar dit schilderachtige tafereel (Foto: Klapmongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.