FOK! wat een weer: dichte mist in het (noord)oosten

Vanochtend komt in het noordoosten en oosten eerst nog lokaal mist voor, die mogelijk verkeersbelemmerend is. Verder is het vandaag overwegend bewolkt en valt hier en daar soms lichte motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De zuidwestenwind is matig, in het Waddengebied af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar maandag houdt de bewolking de overhand en blijft het overwegend droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 4°C. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Maandag is er eerst vrij veel bewolking. In de loop van de dag breekt van het zuiden uit op steeds meer plaatsen de zon van tijd tot tijd door. Het blijft droog en de middagtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Ook in Friesland was het met de jaarwisseling mistig (Foto: Innisdemon)
Ook in Friesland was het met de jaarwisseling mistig (Foto: Innisdemon)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.