Slachtoffer schietpartij Schiedam komt uit Rijswijk

De dode man in de woning in Schiedam is een 26-jarige man uit Rijswijk. De politie komt nog steeds graag in contact met getuigen die iets hebben gehoord of gezien hebben van het schietincident.

Agenten begonnen direct een onderzoek in de omgeving, terwijl forensisch experts met sporenonderzoek begonnen. Uit dat onderzoek blijkt dat er nog een gewonde betrokken was bij het incident die, al dan niet met hulp van anderen, de woning heeft weten te verlaten. Het buurtonderzoek is zondag voortgezet en nam ook een groot deel van vandaag in beslag. Rechercheurs spreken met buurtbewoners, horeca-eigenaren en winkeliers. Ook worden er camerabeelden bekeken.

Rechercheurs van het Team Grootschalige Opsporing, die dit misdrijf onderzoeken, willen graag in contact komen met getuigen die dit hebben gehoord of gezien. Dat geldt ook voor alle voorbijgangers en horecabezoekers die op zaterdag 28 december tussen 19.00 uur en 20.00 uur in de buurt zijn geweest van de Boomgaardstraat of aangrenzende straten waaronder de Bagijnhof, Lange Kerkstraat, Grote Markt en Ooievaarsteeg.

Mensen met informatie of camerabeelden worden verzocht contact op te nemen met de politie via 09000-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook kan het tipformulier op de website gebruikt worden.