32-jarige man neergestoken bij grote vechtpartij

De politie had het er maar druk mee in Breda afgelopen nacht. Op de Haagdijk vond afgelopen nacht een vechtpartij  plaats tussen een grote groep jongeren. Toen de politie ter plaatse kwam waren zij allen weg en lag er een 32-jarige man op de grond. Vermoedelijk is hij neergestoken tijdens de vechtpartij.

Rond 01.50 uur kwamen er meerdere meldingen binnen van een vechtpartij op de Haagdijk tussen een grote groep mensen. Agenten waren snel ter plaatse maar troffen geen grote groep mensen meer aan, enkel het slachtoffer. Op het eerste gezicht leken zijn verwondingen te komen door het vechten, echter zagen agenten al snel dat hij steekwonden had. De man is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De toedracht voor het incident en de rol van het slachtoffer is nog niet duidelijk, dit moet nog blijken uit onderzoek. De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook kunnen er via WhatsApp of het tipformulier op de website tips worden achtergelaten.