Feyenoord reageert op 'taxi-video' van 'dronken' Rick Karsdorp

Feyenoord heeft donderdag een reactie gegeven op een video die op sociale media massaal wordt gedeeld. In een fragment van slechts elf seconden is te zien hoe Rick Karsdorp met een kennis in een taxi zit, vermoedelijk na een avondje stappen. Het is onduidelijk wanneer de video precies is opgenomen en wie de beelden online heeft gezet.

De reacties op de video zijn bijzonder wisselend. Zo verwijten mensen Karsdorp dat hij drugs heeft gebruikt, terwijl anderen het juist voor de rechtsback van Feyenoord opnemen. Sommigen nemen het vooral de man naast Karsdorp kwalijk dat hij de beelden op internet verspreidde.

"Ik realiseer me dat, zeker op sportgebied, Tweede Kerstdag zo ongeveer de meest nieuwsluwe dag van het jaar is, maar dan nog... In een filmpje van welgeteld 11 seconden zien we Rick in een taxi die niets verkeerd doet of zegt, maar inderdaad lijkt het er op dat-ie een drankje op heeft", laat woordvoerder Raymond Salomon aan het Algemeen Dagblad in een reactie weten.

"Als dat zo is, blijkt maar weer dat sporters soms net mensen zijn. En heeft ie in elk geval en waarschijnlijk bewust de goede periode uitgekozen, want de selectie heeft vakantie en spelers hoeven zich pas weer 5 januari te melden", benadrukt de zegsman.