Honderden supporters van Feyenoord laten zich van hun beste kant zien

Honderden supporters van Feyenoord laten zich rondom de kerstdagen van hun beste kant zien. Fans van de Rotterdamse club stellen voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen hun seizoenkaart beschikbaar aan fans die geen kaartje kunnen betalen.

"Ik kwam op het idee toen ik op de fiets zat naar de kapper, de dag na Sinterklaas. Ineens ontstond er een beeld in mijn hoofd van iemand die een heel donkere kerst had", vertelt Sander Kolsloot, initiatiefnemer van de actie 'Geef Feyenoord', aan RTV Rijnmond. "Toen dacht ik: die kan ik wel opvrolijken! Toen bedacht ik: ik heb een seizoenkaart en die kan ik beschikbaar stellen."

"Seizoenkaarthouders kunnen nog tot en met donderdag 26 december hun kaart beschikbaar stellen voor de wedstrijd Feyenoord - sc Heerenveen op 18 januari 2020."

"Dat kunnen ze doen door een formulier in te vullen op de website van Feyenoord", geeft de seizoenkaarthouder op vak V in De Kuip aan. "Daarmee bieden ze hun plek aan voor iemand die dat net iets beter kan gebruiken dan zij op dat moment."

Meer dan driehonderd supporters gehoor gegeven aan de oproep van Kolsloot. Feyenoord zelf stelt, samen met hoofdsponsor Droomparken, ook vijfhonderd kaarten beschikbaar voor vrijwilligers van Humanitas, de Voedselbank en het Leger des Heils.