Uitslag PSV - PEC Zwolle

PSV heeft ook zijn tweede duel onder interim-trainer Ernest Faber gewonnen. Na de moeizame zege in het bekertoernooi won het vanavond wel makkelijk van PEC Zwolle.

PSV begon thuis niet goed aan de wedstrijd. Na twaalf minuten keek de thuisploeg al tegen een achterstand. Musatafa Saymak opende de score nadat hij de bal toegespeeld kreeg door PSV-verdediger Daniel Swaab.

Lang hiekd PEC Zwolle niet vast, want zes minuten na de openingstreffer maakte Jorrit Hendrix na een goed lopende aanval alweer gelijk. Nog voor het half uur stond PSV alweer op voorsprong na een fraaie treffer van Mohammed Ihattaren in de verre hoek.

Na rust liep PSV verder weg bij Zwolle via een doelpunt van Bruma en een prachtige doelpunt van Cody Gakpo. PSV heeft door de overwinning nu een achterstand van zeven punten op AZ dat zaterdag met 3-0 verloor van Sparta.