Politie zoekt bromfietser met felgele helm

Donderdagmiddag 19 december kwam, tussen 14.15 en 15.00 uur een 18-jarig meisje op een brommer ten val in de wijk Westerzicht in Vlissingen. De oorzaak van de val was vermoedelijk dat zij een aanrijding probeerde te voorkomen toen een andere bromfietser haar geen voorrang verleende.  Het meisje heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen en liep letsel op aan haar been.

Het meisje wilde de rondweg om Westerzicht oprijden. Na de valpartij is ze door omstanders weer op de been geholpen. De bromfietser reed in eerste instantie door en kwam daarna terug om te vragen of het ging. Het meisje vertelde hem dat dat niet het geval was en waarop de bromfietser vervolgens weer weg reed in de richting van de Zuidbeekseweg in Vlissingen.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval en naar de bestuurder van de brommer om hun verhaal te doen. De brommer was een zogenoemde ‘off road model’ en de bestuurder droeg donkere kleding en een felgele helm. Achterop de brommer zat ook een jongeman.

Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844, WhatsApp of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. 

Een gele helm. Niet de helm uit het verhaal. (Afbeelding: Pixabay)
Een gele helm. Niet de helm uit het verhaal. (Afbeelding: Pixabay)