Luigi's Mansion 3 krijgt multiplayer-DLC

Binnenkort vliegen er namelijk een heleboel nieuwe spoken, games en gadgets als downloadbare content naar Luigi’s Mansion 3 op de Nintendo Switch. Met het vooruitzicht op twee nieuwe uitbreidingen in 2020, kunnen spelers zich alvast voorbereiden om opnieuw op spokenjacht te gaan.

Het Luigi’s Mansion 3 Multiplayer DLC-pakket 1 verschijnt op 30 april 2020. De DLC omvat onder andere drie nieuwe minigames voor de Luigi tegen Gooigi-multiplayerstand. Hij levert ook drie nieuwe kostuums voor Luigi met bijpassende verdiepingsthema’s en nieuwe spoken voor de coöperatieve Tumulttorenstand. Spelers die de DLC aanschaffen, ontvangen als speciale bonus de in-game polterpuplamp genaamd Zaklamp type P. Deze kunnen spelers zowel in de verhaalstand als in de Tumulttoren gebruiken.

Luigi’s Mansion 3 Multiplayer DLC-pakket 2 verschijnt op 31 juli 2020 met aanvullende content en mogelijkheden voor zowel de Luigi tegen Gooigi-stand als de Tumulttorenstand. Inclusief drie nieuwe minigames voor Luigi tegen Gooigi en drie nieuwe Tumulttorenkostuums met bijpassende verdiepingsthema’s en spoken.

Het Luigi’s Mansion 3 Multiplayerpakket, dat bestaat uit zowel DLC-pakket 1 als DLC-pakket 2, is vanaf nu in de voorverkoop voor € 9,99 verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch.

Luigi's Mansion 3