The Rise of Skywalker content beschikbaar in Star Wars Battlefront II

De Skywalker-saga is vanaf vandaag een beetje in Star Wars Battlefront II te vinden. De strijd tussen de Resistance en de First Order barst los op een exotische jungleplaneet, geïnspireerd op Star Wars: The Rise of Skywalker.

De aankomende The Rise of Skywalker content-update geeft spelers de mogelijkheid om zich in settings te wanen die zijn geïnspireerd op het laatste deel in de Star Wars sequel trilogie, inclusief de jungleplaneet die in de film te zien is. Vier nieuwe reinforcements maken hun opwachting: de Sith Trooper en de Jet Trooper van de First Order én de Gunner en Spy van de Resistance. Ook bevat deze update nieuwe Appearances voor Rey, Finn en Kylo Ren, die zijn geïnspireerd op de film.

Electronic Arts heeft onlangs de Star Wars Battlefront II: Celebration Edition uitgebracht. Het bevat de basisgame, twee jaar aan gratis game-updates, meer dan 150 Appearances, inclusief zes Legendary Hero Appearances (verschillende customization skins gebaseerd op de films), meer dan 100 Hero Trooper Emotes en Voice Lines en meer dan 70 Hero en Trooper Victory Poses vanaf het moment dat de speler begint. Bovendien krijgt de speler direct toegang tot iedere Hero Appearance, Trooper Appearance, Emote, Voice Line en Victory Pose die kan worden vrijgespeeld met ingame currency.

Star Wars Battlefront II: Celebration Edition is beschikbaar als standalone, digitale aankoop voor €39.99, of als een upgrade voor bestaande spelers voor €24.99 voor Xbox One, PlayStation 4 en pc via Origin. Origin Access Premier-abonnees hebben automatisch toegang tot deze editie als onderdeel van hun doorlopende abonnement.